fbpx

Nieuwe JetBlaster® – Geef uw geest de vrije teugel

Nieuwe JetBlaster® – Geef uw geest de vrije teugel

Nieuwe JetBlaster® – Geef uw geest de vrije teugel 150 150 Yamaha Raes

De gloednieuwe JetBlaster® herdenieert de recreatieve sector. De compromisloze bouwkwaliteit, de innovatieve techniek en de unieke functies die normaal slechts worden aangeboden op een GP-model, zijn nu toegankelijk voor een breder publiek. De JetBlaster® garandeert ongelofelijk veel plezier bij het solovaren, maar is eigenlijk een machine voor drie personen, met standaard opbergruimte en een grote brandstoftank voor langere cruises die u normaal niet vindt op dit type van vaartuig.

 

Toptechnologie

De JetBlaster® wordt aangedreven door de bekroonde, lichte 4-takt TR-1®-HO motor. Dat is een absolute waarborg voor een bruisende energie op het water en voor enorm veel plezier, zelfs voor de meest avontuurlijke sensatiezoekers. Naast deze indrukwekkende motor biedt dit model ook een NanoXcel2 romp die normaal alleen wordt gebruikt op racemachines van topklasse. De JetBlaster® heeft dus een zeer sterke vermogen-gewichtsverhouding en garandeert daardoor ongelooijke rijsensaties en een dynamische, opwindende en gedenkwaardige ervaring in alle types van watersporten.

Bij de JetBlaster® gaat het niet alleen om een motor van topkwaliteit en de nieuwste generatie van rompmaterialen. Hij werd immers speciaal ontworpen om rijders te ondersteunen op alle ervaringsniveaus waardoor ze snel het vertrouwen en de competentie verwerven om echt plezier te beleven. Een gloednieuw elektronisch trimsysteem zorgt voor een gemakkelijke aanpassing van de boeghoogte, vermindert opspattend water en weerstand bij het optillen en waarborgt meer grip bij het lager liggen in de bochten. Het RiDE® besturingssysteem met elektronische achteruit vergemakkelijkt de bediening en dankzij de gloednieuwe voetblokken kunnen ook beginnende rijders hun positie gemakkelijk aanpassen om soepel en probleemloos te blijven genieten.

Superieur is standaard

De JetBlaster® garandeert ongelofelijk veel plezier bij het solovaren, maar is eigenlijk ruim genoeg voor drie personen. En Yamaha heeft nog meer zaken gul aangepakt. De brandstoftank is groot genoeg voor lange cruises en in de standaard inbegrepen opbergruimte kunt u alles, van uw sleepkabel tot uw zonnebril, netjes en goed georganiseerd meenemen.

We hebben ook enkele luxedetails toegevoegd, zoals een opstaptrede met kussens en op maat gesneden dekmatten, plus een verstelbaar, gebogen stuur met ronde grepen om u vlot één te voelen met deze publieksvriendelijke WaveRunner die echt plezier biedt zowel aan ervaren als aan amateurrijders.

Yamaha lanceert de JetBlaster® in 2022.

Back to top