Nieuws Over ons Jobs

Over ons

RAES Motoren

RAES Motoren in Oostende is de gloednieuwe Yamaha-verdeler voor de regio Noord-West-Vlaanderen. Koen Brysse en Jurgen Moens, twee doorgewinterde “motards” en Yamaha specialisten, staan u graag bij met gepast advies in uw zoektocht naar een nieuwe motor of scooter. Ook voor het jaarlijks onderhoud is uw motor in handen van specialisten.

koen-en-jurgen
raes-logo-merken

Alle merken onder één dak

In de Zandvoordestraat in Oostende zult u trouwens niet enkel het merk Yamaha kunnen bewonderen. RAES Autogroep is immers ook de officiële verdeler van de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA in de regio. Zodoende hebben ook zij er een plekje gekregen onder hetzelfde dak.

Familiaal ondernemerschap

Doorgedreven ondernemerschap en West-Vlaamse goesting om te groeien, liggen aan de basis van RAES MOTOREN en RAES AUTOGROEP in Oostende. De familie Raes startte in 1975 met een Honda-garage in Moerkerke bij Damme. 45 jaar later staat de familie Raes met 2 generaties aan het hoofd van in totaal 6 vestigingen in Brugge, Oostkamp en Oostende.

Het is de missie en de grootste ambitie van zowel de familie Raes als van alle medewerkers om u, onze klant, een warme en persoonlijke ontvangst te geven, om u een service te bieden van het hoogste niveau, en om u veilig de weg op te laten gaan.
Daar gaan we voor, elke dag opnieuw.