Nieuws Over ons Jobs

De Yamaha saloncondities

Drie aantrekkelijke acties samengevoegd in één deal

Sinds 1955 heeft yamaha het hart van talloze motorrijders sneller doen kloppen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ‘kando’-ervaring. Kando is een japans begrip dat het gevoel van diepe voldoening en opwinding uitdrukt dat men voelt wanneer men iets van buitengewone waarde, kwaliteit en prestaties ervaart. Zo maakt yamaha de dromen van velen werkelijkheid.

Onlangs zijn de nieuwste producten geïntroduceerd, samen met product- en kleurwijzigingen voor 2024. Dankzij de ‘Yamaha Season Starters’ zijn motorrijders nu een stap dichter bij hun droommotorfiets of motorscooter voor een perfecte start van het nieuwe motorseizoen!

De Yamaha Season Starters 2024 gelden van 1 december 2023 tot en met 29 februari 2024 voor iedere nieuwe motorfiets of motorscooter van Yamaha. Haal hier uw voordeel uit en verzeker uzelf van een droomstart van het nieuwe motorseizoen.  

Dit jaar ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Yamaha motorfiets of motorscooter een unieke startpremie + 15% korting op originele Yamaha accessoires + 15% korting op Yamaha kleding!

U kunt van alle drie de Yamaha Season Starters profiteren, maar het is ook mogelijk om slechts één of twee van de voordelen te gebruiken.

yamaha startpremie De Yamaha saloncondities

Unieke startpremie voor de eerste kilometers op uw nieuwe Yamaha!

Of u nu een doorgewinterde rijder bent of net begint, met dank aan deze startpremie is de sleutel van uw nieuwe Yamaha binnen handbereik. Droomt u al een tijdje van die ene Yamaha? Van het avontuur en het gevoel van vrijheid? Met deze Season Starter ontvangt u de cilinderinhoud* van uw nieuwe Yamaha van ons in de vorm van een unieke startpremie! De eerste kilometers op uw nieuwe Yamaha zijn nu dichterbij dan ooit.

yamaha korting De Yamaha saloncondities

15% korting op originele Yamaha-accessoires

Met de uitgebreide keuze aan accessoires wordt uw nieuwe Yamaha de motor van uw dromen. Van verstelbare voetsteunen tot extra bagageopties en van lichtgewicht uitlaatsystemen tot verhoogde windschermen. Deze Season Starter verzekert u van maar liefst 15% korting op de volledige accessoire lijst* van Yamaha. En om de droom compleet te maken krijgt u ook nog…

yamaha kledij De Yamaha saloncondities

15% korting op Yamaha kleding

De derde Season Starter geeft u nu een additionele korting van 15% op Yamaha’s exclusieve kledingcollectie. Eigentijds, sportief en stijlvol: de recente kledinglijnen van Yamaha bieden modebewuste rijders van elke leeftijd een frisse kijk op eigentijdse kleding voor een actieve levensstijl. Opteer voor stijl en maak indruk met de nieuwe kledingcollecties van Yamaha, die perfect zijn afgestemd op de stijl en kleuren van uw nieuwe motorfiets of motorscooters.

Maar er is meer… 5 jaar zorgeloos genieten

Bij yamaha begrijpen we dat vertrouwen en gemoedsrust essentieel zijn bij
het kiezen van hoogwaardige producten. Met die reden ontvangt bij aankoop van
uw nieuwe yamaha motorfiets of motorscooter 3 + 2 jaar garantie in de vorm van
you warranty.*

Onze producten zijn ontworpen om te presteren en lang mee te gaan. Met een 5 jaar garantie bieden we een ultiem vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. U verdient tenslotte enkel het beste!