Nieuws Over ons Jobs

Yamaha Motor Europe neemt deel aan 2024 Giro-e eBike race

Yamaha Motor Europe (YME) kondigt met trots zijn deelname aan de Giro-E 2024 aan, een spannende en unieke eBike-ervaring die van 4 tot 26 mei naast de wereldberoemde Giro d’Italia plaatsvindt.

De Giro-E bestaat uit 20 uitdagende etappes van verschillende afstanden in een prachtig Italiaans landschap. Het Yamaha Giro-E Team is opgericht om teamwerk en passie voor fietsen te stimuleren en zal bestaan uit ongeveer 75 collega’s van de YME-groep uit Oostenrijk, de Benelux, Finland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Portugal, Scandinavië, Spanje, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. 

Als blijk van teamgeest en avontuur voegde Olivier Prévost, voorzitter en CEO van de YME-groep, zich bij het team op een van de etappes.

Voorafgaand aan de start van de Giro-E zei Olivier Prévost, “Yamaha is er trots op een actieve bijdrage te leveren aan het creëren van publieke bekendheid over de Giro-E en waar deze voor staat. Onze reis begon 30 jaar geleden toen Yamaha ’s werelds eerste Power Assist System-fiets introduceerde. Als pionier in de eBike-industrie is het voor ons een eer om als enige Giro-E team deel te nemen met ons eigen personeel en onze eigen fietstechnologie. Het zal een perfecte manier zijn om het gevoel van kameraadschap te bevorderen en Kando* zelf te ervaren op de Wabash RT. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van dit Yamaha-team!”

*Het Japanse woord Kando is de uitdrukking van diepe tevredenheid en opwinding bij het tegenkomen van iets van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestatie.

Ontdek meer over Yamaha eBikes